Vandaag al autopsie op twee lichamen van gecrasht vliegtuig: “Ook elk onderdeel van toestel wordt minutieus ...

Er zal dinsdag nog een autopsie uitgevoerd worden op de twee lichamen van de inzittenden van het sportvliegtuigje, dat maandagmiddag crashte in Stokrooie b...

X Close www.hbvl.be

Vliegtuigje stort neer in Stokrooie: “Onze wijk is aan een nog grotere ramp ontsnapt”

In een bosje langs de Bruynebosstraat in Stokrooie (Hasselt), net op de grens met Bolderberg, is maandag rond 13.20 uur een sportvliegtuig neergestort. De ...

X Close www.hbvl.be

VIDEO. De laatste vlucht van gecrashte vliegtuig in Stokrooie

Maandagmiddag stortte een sportvliegtuigje neer boven Stokrooie (Hasselt). De twee inzittenden overleefden de zware klap niet: een man uit Namen (69) en ee...

X Close www.hbvl.be

“We renden in volle paniek weg”

X Close www.hln.be

Sportvliegtuigje gecrasht in Hasselt, twee inzittenden omgekomen

In Hasselt is maandagmiddag een sportvliegtuigje gecrasht. De twee inzittenden zijn daarbij om het leven gekomen, bevestigt de lokale politie.

X Close www.standaard.be

Berging vliegtuigje duurde hele avond

X Close nieuws.vtm.be

Twee doden door crash sportvliegtuig in Hasselt

Maandagmiddag zijn er twee mannen omgekomen toen een sportvliegtuigje neerstortte in Stokrooie, een dorpje in de buurt van Hasselt, zo meldt de VRT.

X Close www.upinthesky.nl

Sportvliegtuigje stort neer in Hasselt: twee inzittenden komen om het leven

In de omgeving van de Bruynebosstraat in Stokrooie (Hasselt) is maandagmiddag rond 13.20 uur een sportvliegtuigje gecrasht. De twee inzittenden kwamen om h...

X Close www.hbvl.be

Sportvliegtuigje neergestort in Hasselt: 2 doden

X Close nieuws.vtm.be

Crash Hasselt: buren zagen laagvliegend toestel

X Close nieuws.vtm.be

Sportvliegtuig crasht in Hasselt: twee doden

X Close www.ad.nl

Sportvliegtuigje stort neer bij Hasselt: twee doden

Sportvliegtuigje stort neer bij Hasselt: twee doden | RTL Nieuws

Bij de Belgische plaats Hasselt is een sportvliegtuigje neergestort. Beide inzittenden kwamen om het leven. Volgens getuigen vloog het toestel erg laag en raakte het hoogspanningskabels. "Ik zag ineens het vliegtuigje 10 meter voor mij, met de neus in de grond", zegt een geschrokken ooggetuige.

X Close www.rtlnieuws.nl

Sportvliegtuigje stijgt op in Wevelgem en crasht in Hasselt

Het was opgestegen in Wevelgem en maakte een trip naar Zwartberg (in Genk). Het gaat om een sportvliegtuigje uit 1989, de eigenaar is een man uit Namen. Maar een toestel van 30 jaar is eigenlijk niet oud in luchtvaarttermen.  Het werd regelmatig onderworpen aan controles. Een gebrek daaraan zou verhinderd hebben dat het mocht opstijgen. Tot voor anderhalf jaar was het eigendom van de Kortrijkse firma Diamond Flight, maar het werd dus verkocht. Volgens bronnen heeft het vliegtuig een hoogspanningskabel geraakt. De hulpdiensten zijn ter plaatse. Volgens de lokale politie aldaar zijn de twee inzittenden van het toestel om het leven gekomen. De omgeving is door de politie afgesloten. Alle bevoegde diensten zijn verwittigd en voeren het verdere onderzoek naar de omstandigheden van de crash. (Lees verder onder de foto) Om 13 uur opgestegen "Het vlietuig Beechcraft F33A met kenteken OO JKM was om 13 uur opgestegen op de luchthaven van Wevelgem", bevestigt Iwan Royon van de luchthaven Kortrijk-Wevelgem. "Over de inzittenden hebben wij geen informatie", klinkt het nog.

X Close www.focus-wtv.be

Sportvliegtuigje stijgt op in Wevelgem en crasht in Hasselt: twee doden

Er is maandagnamiddag een sportvliegtuigje neergestort in Stokrooie bij Hasselt. De twee inzittenden van het toestel zijn daarbij om het leven gekomen. Het vliegtuigje was in Wevelgem opgestegen.

X Close kw.knack.be

Sportvliegtuigje gecrasht in België

In Belgisch Limburg is maandagmiddag een sportvliegtuigje neergestort. De twee inzittenden zijn om het leven gekomen, liet de politie weten.

X Close www.telegraaf.nl

Vliegtuigje stort neer nabij Hasselt: twee doden

X Close www.demorgen.be Vliegtuigje stort neer in Stokrooie: "Onze wijk is aan een n ...
Vliegtuigje stort neer in Stokrooie: "Onze wijk is aan een nog grotere ramp ontsnapt" Twee inzittenden komen om het leven
Kussen op de werkvloer van Bewel, sportvliegtuig stort neer ...
Vliegtuigje stort neer in Stokrooie: "Onze wijk is aan een nog grotere ramp ontsnapt" ... Een speelster moest naar het ziekenhuis met een bloedneus en een wonde aan de lip. ... Dames op de ...
NIEUWSFLITS. Sportvliegtuigje stort neer in Limburg
Een bron heeft aan onze redactie bevestigd dat het vliegtuigje was opgestegen op het vliegveld van Kortrijk-Wevelgem. Het was op weg naar het vliegveld van Zwartberg in Genk voor onderhoud.
Vliegtuigje stort neer op bakkerij in Bogota | Buitenland | AD.nl
Vliegtuigje stort neer op bakkerij in Bogota. Een klein vliegtuig is zondag neergestort in een residentiële wijk van de Colombiaanse hoofdstad Bogota.
Grote uitruk na neergestort modelvliegtuig : Archief ...
Van onze verslaggever richard walraven wijk aan zee-Dertig hulpverleningsvoertuigen en een helikopter rukken uit. De burgemeester is al gewaarschuwd. De burgemeester is al gewaarschuwd. Voor wat achteraf een modelvliegtuig blijkt te zijn.
Vliegtuig stort neer op Medan | De Volkskrant
Het vliegtuig, een Boeing 737-200 van de goedkope maatschappij Mandala, was net opgestegen toen het plotseling hoogte verloor. Met een klap kwam het neer in een van de drukke straten van de wijk Padang Bulan, enkele honderden meters van het vliegveld.
Vliegtuigje stort neer op bakkerij in Bogota | Buitenland ...
Het toestel, een Beechcraft 60 met naar verluidt vier passagiers aan boord, stortte om een nog onbekende reden neer. De luchthaven van El Dorado, waar het vliegtuig was opgestegen, ligt op ...
Vooral elkaar helpen helpt | De Volkskrant
Light vliegtuigje Een light vliegtuigje stort neer in Stadskanaal en de burgemeester laat verwerkingsbijeenkomsten in de wijk houden: je weet maar nooit. Er zijn organisaties die traumazorg binnen vier uur aanbieden.
Vliegtuigje stort neer in woonwijk Tokio · LINDA.
Een klein vliegtuigje is zondag in Tokio neergestort in een woonwijk. Zeker drie mensen kwamen om het leven. 26.07.2015 | 12:47 uur | Malu Pesulima. Het zou gaan om twee inzittenden van het toestel en een bewoonster van een getroffen huis.
Engelse Straaljager stort neer in Heerlen - Heerlen Vertelt
Die zelfde dag vernamen wij dat er een vliegtuig was neer gestort net achter de moestuin van onze oom en tante (Smaling-Rijpkema) op nog geen 20 meter bij hun huis vandaan. Het vliegtuig heb ik niet zien neerstorten, ik zag enkel de vuurbal .
Zelfbouwvliegtuig stort neer in Californië, twee doden - GFC ...
Aan de Bosbesuilweg, te Rahimalproject, heeft een grasbrand erin geresulteerd dat enkele elektriciteitsmasten schroeischade hebben opgelopen. Ondanks voorlichting van de brandweer, gebeurt het nog te…
Blogspot been Canceled Jan 2016: February 2008
Vliegtuigje stort neer in woonwijk Californië RIVERSIDE - Een vliegtuigje is woensdagavond neergestort in een woonwijk in de Californische plaats Riverside. De drie inzittenden zijn daarbij om het leven gekomen.
Leven van de lucht: 2014
Dat was nog niet zo eenvoudig want de winter was inmiddels ingevallen in Alaska en het vliegtuig moest buiten blijven staan aangezien de luchthaven van Anchorage niet beschikte over een hangar die groot genoeg was voor een Boeing 747.
11 februari - Wikipedia
Hierna volgen nog 323 dagen (324 dagen in een schrikkeljaar) tot het einde van het jaar. ... 1992 - Een F-16 op weg naar vliegbasis Twente stort neer op de Hengelose wijk Hasseler Es. ... 2018 - Een Russisch vliegtuig stort neer nabij Moskou en alle 71 inzittenden komen om.
Bijlmerramp - Wikipedia
De Bijlmerramp is de benaming voor de vliegramp die op zondagavond 4 oktober 1992 plaatsvond. Een Boeing 747-vrachtvliegtuig, vlucht 1862 van de Israëlische luchtvaartmaatschappij El Al, stortte neer op de flats Groeneveen en Klein-Kruitberg in de Amsterdamse Bijlmermeer.De ramp kostte aan ten minste 43 mensen het leven, onder wie de driekoppige bemanning en de enige passagier van het vliegtuig.
King Air C90 stort neer in drukke wijk Bombay - Up in the Sky
Het vliegtuig stortte neer op een gebouw dat nog in aanbouw is, in de wijk Ghatkopar in Bombay. Bij de crash overleefden alle vier de inzittenden het niet. In totaal zijn er vijf doden gevallen, ook een voetganger op de grond is overleden door het ongeval.
vliegtuigje in Weert neergestort : Archief • Flitsservice.nl
Vliegtuigje neergestort en in brand gevlogen bij Weert Even buiten Weert is vrijdagochtend rond half 9 een vliegtuigje neergestort. Het toestel kwam neer in de buurt van de Blaakvenweg en de Geuzendijk, dat is de weg tussen de Weertse wijk Boshoven en het Brabantse Budel.
op 21 december 1992 Ramp met de Martinair DC-10 op Faro V ...
4 Ramp met DC-10 in Faro TIENTALLEN DODEN ONDER NEDERLANDSE TOERISTEN Faro/Amsterdam - In slecht weer is vanmorgen op het vliegveld Faro in Portugal een DC- 10 van Martinair met 340 inzittenden verongelukt. Er waren dertien bemanningsleden aan boord. De directeur van de luchthaven spreekt van 'talrijke doden'.
graftombe | Kunst in de Wijk
Maar een meter verderop, aan de andere kant van een beschilderde muur, lag al die jaren een misschien nog wel grotere schat: twee verborgen kamers met nog onbekende inhoud. 3300 jaar lang bleef hun bestaan een geheim.
Vlaamse jongen (16) en instructeur sterven bij vliegtuigcrash ...
Een leerling-piloot (16) uit Eeklo en zijn vlieginstructeur (28) uit Aalter, zijn gisterenavond om het leven gekomen nadat ze zijn gecrasht met hun ULM-vliegtuigje vlakbij Abbeville, in Frankrijk. Dat bevestigt Buitenlandse Zaken aan VTM NIEUWS.De jongen en zijn instructeur waren op een ULM-zomerkamp, verneemt VTM NIEUWS.
9-May-2015 14:37 - MILITAIR VLIEGTUIG NEERGESTORT BIJ SEVILLA ...
Het vliegtuig stortte kort na het opstijgen neer op een fabriek van Coca Cola, ten noordoosten van Sevilla. Of bij de fabriek slachtoffers zijn gevallen, is niet duidelijk. Het gaat om een Airbus A400M.
Werd vlucht MH-17 gedwongen uit te wijken naar verboden ...
Onze landgenoten zaten in een vliegtuig dat onverhoeds verstrikt raakte in een nodeloos conflict tussen Rusland en de EU, een vers conflict met oude wortels. Maar aan die nuancering hebben de gestorvenen en hun nabestaanden niets.
Vliegtuigongeval Zeelsterstr. - Bergen op Zoomstr. (01 ...
Heel opvallend was wel dat aan de overduidelijke sporen was te zien, dat het vliegtuig aan de Zeelstraat op zijn kant, ploegend door de grond, nog zover kon komen voordat hij op een open plek explodeerde.
Blogspot been Canceled Jan 2016: November 2010
Vliegtuig stort neer in Pakistaanse woonwijk Een vrachtvliegtuig van Russische makelij is vanochtend (plaatselijke tijd) neergestort, kort nadat het was opgestegen van de luchthaven van Karachi in het zuiden van Pakistan.
Vliegtuig stort kort na opstijgen neer in Havana, ruim 100 ...
Aan boord van het neergestorte vliegtuig waren vijf buitenlandse passagiers. Ook het cabinepersoneel kwam uit het buitenland, meldt staatswebsite Cubadebate De nationaliteit van de slachtoffers ...
29-Jan-2015 20:25 - LUCHTMACHT VENEZUELA HAALT BIJ ARUBA ...
29-Jan-2015 20:25 - LUCHTMACHT VENEZUELA HAALT BIJ ARUBA VLIEGTUIGJE NEER. Voor de kust van Aruba hebben vanochtend (plaatselijke tijd) twee Venezolaanse militaire vliegtuigen een privévliegtuig neergehaald.
Staatsmijn Hendrik | De Mijnstreek
Op 24 maart 1947 vond er een tweede ramp plaats in de mijn, de grootste naoorlogse mijnramp van Nederland. ... Ommanteling van watertoren stort neer. ... een OVS-er las de OVS-wet voor en er werd nog een Onze Vader gebeden. Daarna ging men aan de slag.
Zandvoort aan Zee | Kunst in de Wijk
Een andere asteroïde, die op 31 mei op een grotere afstand passeerde, kon een week van tevoren al worden waargenomen. ... Als de donkere materie zich dan nog niet aan ons getoond heeft, zal ze altijd verborgen blijven in de achtergrondruis. ... bestond onze soort nog maar enkele seconden.
5492 Gecontroleerde Hotelbeoordelingen over Mowbray Court ...
눉 Ontbijt was een ramp. Beetje brood en kaas in kleine verpakkingen. ... Dat maakte dat we bij aankomst nog actie moesten ondernemen om onze vraag op te lossen. ... We hebben om een grotere kamer gevraagd. Die was op -1 aan de andere kant. Iets groter, je kon om het bed heen lopen en de ...
DOC Wat zijn de theorieën van 9/11 - Profielwerkstuk: 11 september
Diezelfde avond stort er ook nog eens een vliegtuig bij Pitsburch neer, maar volgens de Amerikaanse overheid heeft dit niks te maken met wat zich in New York en Washington heeft afgespeeld. Ik heb die avond een tijdje liggen piekeren over wat er in de toekomst gaan gebeuren.